Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Σημεία και... τέρατα Vol.2

Καλησπέρα σε όλους.. Η χθεσινή μέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ πήγε πολύ καλά. Περάσαν πολλά από τα σημεία τα οποία δώσαμε με εξαίρεση το 2o και Over της Ρόμα που όλο το γυροφέρνανε και έχασαν απίστευτες ευκαιρίες και οι 2 ομάδες για μεγαλύτερο σκορ, καθώς και το Χ της Σάλκε με την Τσέλσι όπου οι Λονδρέζοι διέλυσαν με 0-5 τους Γερμανούς. Στα υπόλοιπα, ο Νάνι σκόραρε και Σπόρτινγκ νίκησε (3.75), ο Λουίς Σουάρες σκόραρε (1.90), ο Ζλάταν σκόραρε και η Παρί νίκησε (1.90), η Πόρτο έκανε το 2ο και Όβερ (2.75 )μέσα στην Μπάτε (19+3=22 γκολ παθητικό σε 5 αγώνες) ενώ και η Μπιλμπάο έκανε το διπλό μέσα στο Λβιβ (2.15). Αρκετά καλά πήγαμε, να δούμε τι θα κάνουμε και σήμερα πάλι με την ίδια λογική.


Ζενίτ-Μπενφίκα: Γενικά άκρη με την Ζενίτ δεν μπορώ να βγάλω. Θεωρητικά είναι φαβορί και σε καλή απόδοση αλλά τι να το κάνεις όταν και άλλες φορές που είναι φαβορί μας πάει κουβά. Έμπνευση δεν έχω ιδιαίτερη αλλά πιθανά να επιλέξω ξανά τον άσο στο 2.05 Bet365.gr. Επίσης anytime σκόρερ ο Hulk δίνει 2.60 Bet365.gr.

Λεβερκούζεν-Μονακό: Η Μονακό έχει φάει 2 γκολ σε τέσσερις αγώνες. Η Λεβερκούζεν είναι πρώτη με 9 πόντους. Έχει βρει όμως την φόρμα της και πιθανά θα κερδίσει. Μιας και είναι πολύ σφιχτός ο Ζαρντίμ λέω να πάω με το Χ του ημιχρόνου 2.25 Bet365.gr.

Βασιλεία-Ρεάλ: Η σκέψη μου είναι απλή. Θεωρώ δεδομένη την νίκη της Ρεάλ και με καλό σκορ. Όμως το θέμα μου είναι ότι τρέχει ο συναγωνισμός του Ρονάλντο με τον Μέσι. Ο Αργεντίνος χτες έκανε χατ-τρικ και πέρασε πρώτος στην λίστα των σκόρερ του Τσάμπιονς Λίγκ. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να μείνει πολύ πίσω. Γι'αυτό και θα παίξω να βάλει 2 γκολ και πάνω στο ματς (2,75 Bet365.gr) ενώ αν μιμηθεί τον Μέσι δηλαδή να κάνει χατ τρικ η απόδοση είναι 7.00 Bet365.gr.

Λουντογκόρετς-Λίβερπουλ: Ποια Λουντογκόρετς? Καλά τα πήγε ως εδώ αλλά πρέπει να μιλήσουν τα μεγαθήρια πλέον. Να μου πεις ποια Λίβερπουλ, έτσι όπως παίζει στην μετα-Σουάρες εποχή. Ναι ποια Λίβερπουλ θα σου απαντήσω, αλλά κοίτα με ποια παίζει. Τι είναι συμπαθητική βουλγάρικη ομάδα μπροστά στους Κόκκινους???  Διπλό με απόδοση 2.00 Bet365.gr.

Άρσεναλ-Ντόρτμουντ: Άλλη ομάδα, το σύνολο του Κλοπ από αυτό που βλέπουμε στην Μπουντεσλίγκα. Όμως έχει πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα. Φυσικά λείπει και ο καλύτερος της παίκτης ο Ροις που πάλι τραυματίστηκε. Από την άλλη γκρίνια ξανά για τον Βενγκερ και προβλήματα κυρίως με τον Οζίλ και την επίθεσή του. Παρόλα αυτά θα πάω με τον άσο που θέλω να τον συνδυάσω με το όβερ. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν και αφού βλέπω την Άρσεναλ να κερδίζει τότε μου κάνει ο συνδυασμός. 3.40 Bet365.gr

Άντερλεχτ-Γαλατάσαραι: Εδώ δεν έχω τίποτα να πω. Υποψιάζομαι ότι η Άντερλεχτ θα κερδίσει γιατί οι Τούρκοι είναι σε κακή κατάσταση, ενώ αμφισβητείται και ο Πραντέλι που λογικά αν χάσει θα γυρίσει στην πατρίδα του. Μόνο μια επιλογή θα είχα με anytime score τον Μίτροβιτς με απόδοση 2.50 Bet365.gr.

Μάλμε-Γιουβέντους: Ήξερα ότι η Γιουβέντους έχει πολύ καιρό να κάνει διπλό στην Ευρώπη. Διάβασα ότι είναι μόλις 21 μήνες!!!! Καιρός είναι να το κάνει λοιπόν. Αν δεν νικήσει πρέπει να κάνει αποτέλεσμα με την Ατλέτικο εδώ. Μπλέκει δηλαδή. Κλασσική η "Κυρία" που το πάει λάου λάου. Θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο θα κάνει το μπαμ και θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Διαλέγω να παίξω Χ ημίχρονο 2 τελικό με απόδοση 3.60 Bet365.gr.

Ατλέτικο-Ολυμπιακός: Το θέμα είναι ότι όπου και έχω διαβάσει δίνουν να σκοράρει ο Ολυμπιακός. Είτε γιατί έβαλε 3 στους Ισπανούς, είτε γιατί έβαλε και 2 εκτός στην Γιουβέντους, είτε γιατί η Ατλέτικο έχει φάει στο Ισπανικό πρωτάθλημα σχεδόν σε όλα τα εντός γκολ. Από την άλλη σκέφτομαι ότι η Γιούβε δεν σκόραρε εκεί μέσα. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει να αγωνιστεί από αρχές Νοέμβρη, που σημαίνει ότι ναι μεν θα είναι φρέσκος αλλά η απραξία θα είναι εμφανής. Πιστεύω ότι ένα γκολ της Ατλέτικο στο πρώτο 20λεπτο είναι ικανό να μπει. Έχουμε τις εξής επιλογές: Γκολ πριν το 29:00--> 1.83. Πρώτο γκολ 1'-10'--> 4.33 και 11'-20--> 5.00. Bet365.gr

Αυτά από μένα. Τα ματς είναι περίεργα. Αυτά που διαλέξαμε είναι επίσης περίεργα οπότε χαμηλά ποντάρισματα και fun bets. Το λέει και η λέξη: FUN! Άντε και καλή μας επιτυχία.

TV Πρόγραμμα

powered by στοιχημα